Pulled beef-burger med hemmagjord Coleslaw!
Lat-Magda var i farten. Hade köpt färdig Pulled beef. Bara att klippa upp påsen och hälla ner köttbiten i en ugnsform.
När köttet hade varit inne i ugnen i 180 grader, ca. 30 minuter, tog jag ut det. Jag tog två gafflar och satte i köttbiten och drog åt varsitt håll. Så att köttet delade på sig och "trasade sönder".
Jag stängde av ugnen och ställde in köttet igen. Bara för att det skulle hålla sig varmt tills det andra var klart.

Medan köttet stod i ugnen redan första gången, så drog jag igång fritösen så den blev varm och förberede pommesen.

Sen gjorde jag en Coleslaw.
Jag började med att blanda créme fraîche, lite dijonsenap, en snudd majonäs, salt, vit- och svartpeppar i en lite större skål.
Sen hackade jag vitkål (i medelstora bitar), rev två morötter (på den stora sidan av rivjärnet), finhackade en halv rödlök och skalade och tärnade ett grönt äpple och la allt i samma skål som "kladdet" och rörde runt.

Som sagt så var jag lite lat denna dag, så jag använde mig av köpebröd.
Jag la bröden på tallrikar, på med köttet och sen lite coleslaw, på med den övre delen av brödet.

Pomme frites som låg i fritösen var klara för uppläggning på faten.

Jag tycker att det är gott med lite färska grönsaker till, så jag hackade lite sallad och ett par gurkskivor fick det också bli.

Även fast det var färdig beef och bröd så vart det mycket gott! =)

Enkelt och snabbt för dig som har lite brottom, men ändå vill äta något annat än snabbmakaroner och köttbullar. ;)
Ät och njut!
Nomnomnom...